torstai 26. syyskuuta 2013

Loppuuko leipä Boltilta.

Urheiluvälinevalmistaja Puma maksaa Usain Boltille, 2016 Rio de Janeiron olympialaisiin saakka 6,5 miljoonan euron vuosipalkkaa heidän välineidensä käyttämisestä.
Ei osannut Puma kilpailuttaa tarjouksiaan,
Minä olisin tuolla Boltille maksetulla 17 808 euron päivänpalkalla pitäny Puman asusteita päällä lopun elämääni, ja yötä päivää.
Tässä olen lähdössä kuntosalille, mutta en tanakelevetti kyllä laita noita jalkoja näkösälle kun on Puman lenkkarit jalassa, eikä täppiä ole tullut.
Jämpti on näin.

4 kommenttia:

  1. Tervehdys! Jo vain isohkoa tienaa tiedossa. Kyllä nuo joidenkin ansiot ovat karanneet pilviin. Eipä juurikaan tarvi arvailla monellekko tavalliselle työntekijälle annetaan kenkää, että Puma saa maksettua ansiot tietyille urheilijoille.
    Tavallinen tavishan se joutuu maksamaan varusteiden hinnassa pilviin karanneita hintoja. Juoksu kengätkin alkaa olla kohta suksien hinnoissa. Parhaa kengät maksaa yli 200 euroa. Kyllä tuosta liikunnasta on tehty kallis harrastus muoto. Juoksu harrastus taitaa ollakkin liikuntamuodoista niitä halvimpia.

    VastaaPoista
  2. Lenkkikengät on kyllä älyttömän korkeita hinnaltaan, mutta toisaalta eipä niitä enää paljon kulu.
    Juoksu on kyllä halvimmasta päästä urheiluharrastuksia, joskin siihenkin kyllä rahaa saa menemään, etenkin jos jos kisailee ahkerasti ja viellä kaukana kotoa.

    VastaaPoista
  3. Lidlistä saa kohtuu hyviä kenkiä halvalla. Ne olisivat kyllä olleet 70 -luvulla super kenkiä. Nyt kun kenkiin ollaan keksitty raaitaa sun muuta niin niillähän ei tee mitään. Hajoittaa vain jalat.

    VastaaPoista
  4. Lidli on hyvä kauppa!
    Ostan sieltä nykyään lähes kaikki urheilu tekstiilit, ja ovat käytössä hyviä.
    Kenkienkanssa vähän huonompia kokemuksia, aikoinaan joku kehu lidlistä ostettuja 'kilpakenkiä', sain niillä eka kisassa päkiän jalkapohjasta kipeäksi ja vaivasi viikkoja. Nykyään net kengät ovat olleet hyvinä salikenkinä.
    Nykyään kun lenkkeilee pari kolme lenkkiä viikossa, kenkäksi riittää vaatimattomampikin kenkä ja vanhoja kenkiä on kaapit pullolaan, niillä oon köpötellyt.
    Niin ja aikoinaan abebe bigila, sola bad, ym pätki ihan avojaloin ja lujaa, ei tosin tammikuussa Suomessa.

    VastaaPoista