maanantai 25. marraskuuta 2013

Kyllä, on se kesäsää mukavampaa.

Tänään kiinniteltiin vessanpyttyä Karin asunnolla, jonka jälkeen käytiin venesataman luona syömässä.. Pulukin olisi halunnut ruokailemaan samoille eväille.

Tänään oli toipumispäivä eilisen Benidormin puolikkaan jälkeen.
Aurinko paisteli kyllä aika mukavasti.

4 kommenttia:

  1. Mikäpä se on auringossa istuksia, sama lamppu palaa täälläkin, mut ei viiti mennä pakkaseen istumaan. Puijollekkin pääsis tänään hiihtämään kilometrin lenkkiä, mut eipä nyt sekään innosta kun on maksullinenlatu. Kerkes viikossa jo tottua pitempiin latuihin Ylläksellä. No toivottavasti kolmen viikon päästä on vielä lämmintä Torressa. 18 yön jälkeenhän se sitten nähdään, eli niin lähellä se meidän joulu jo on. Näkymisiin.

    VastaaPoista
  2. Lapissa lunta piisaa Kilpisjärvellä jo ylitetty 70 senttimetrin raja.
    Meillä täällä talvimaisemiin pääsee suolajärvellä, vesi on niin vähissä että suolakenttää on satoja metrejä rannasta käsin.
    Ei täälläkään nyt ihan helteistä ole mutta aurinko on kyllä paistanut joka päivä.
    Mutta kyllä tämä kotiolot voittaa.

    VastaaPoista
  3. Laitoin Sulle kommentin, mut meni johonki atmosfääriin kai, kun ei näy tässä. Hyvää lomaa ja nauti nyt paremmista olosuhteista, mutta muista pumppu, älä liikaa rehki. Aurinkoa täs kaipais kyl itsekkin, vähän se käy joskus näyttäytymässä. Aloitin vesijuoksun ja uinnin, olo parani synkeän lokakuun jälkeen. Hyvää lomaa velipoika tv. siskolikka.

    VastaaPoista
  4. Kiitti. aurinko on kiva ja rehkiä ei jaksakkaan, täytyy vain kuljailla-

    VastaaPoista