lauantai 7. kesäkuuta 2014

RajaRun Torniossa.

Ei siinä auta edes itsetreenaavat lihaksetkaan.

Kun sippaa niin sippaa.

Kisaan lähtö tuli vähän niinkuin itsellekkin yllätyksenä, sitten kun siihen edellisenä yönä iskee viellä hirveän mahataudin, niin onhan naurussa pitelemistä.

En pystynyt syömään mitään kisa-aamuna, no se ei nyt mitään merkitsisi mutta kun ei voinut juoda edes vettä.
Vedenjuontikin aiheutti hirveät vatsakrampit, ja vessaan tuli kiire.
Elimistö oli aivan kuiva jo juoksuun lähdettäessä, enkä uskaltanut edes juoma-asemilla ottaa mitään, ettei tule puskavierailuja.

No kisa tuli juostua, ihan tyydyttävästi, vaikkakin viimeiset kilometrit olivatkin lievästisanottuna karmeita.

Aikani 1.28.57 toki riitti sarjani voittoon, mutta toisella kierroksella vauhdin tippuminen noin pari minuttia ei kovin kokeneen juoksijan kuvaa anna.

Puolikkaan kisassa Kimmo Randeliinin voittoaikaa voi pitää varsin hyvänä 1.11.03 ottaen huomioon lämpimän juoksusään, reitin ja sen ettei vetoapuja juoksussa ollut.