lauantai 14. kesäkuuta 2014

"Santa Claus suunnistus."

Tänään oli tuo Santa Claus marathon
Kisa on noudatellut järjestelyiden puolestan tiukkaa linjaa, jokavuosi ainakin jonkun pitää eksyä reitiltä.
Niin tänäkin vuona, ikävää oli että selvässä johdossa ja hyvässä puolikkaanvauhdissa ollut Venäläisjuoksija juoksi runsaasti lisäkilometrejä.
Naisten puolikkaalla Hemminkin tytöt pitivät aivan kivaa vauhtia, ja tulivat puolikkaalta ensimmäisinä maaliin,
Venäläisjuoksijan harhaillessa maalia etsien.
Eikä näyttänyt muutenkaan järjestelyissä mikään pelaavan.
No osanottomaksujen perintä, ja suurina näkyy kyllä kisanjärjestäjältä kun kisanjärjestäjältä onnistuvan.

Empä viitsi nyt muuta kirjoitella tympäisee niin juoksijoiden puolesta.
Muutama kuva.
 Aurinkomaratonilla tehtiin myös muutamia hyviä tuloksia.

2 kommenttia:

1. Järjestäjiltä taas kerran aivan käsittämätöntä kohellusta. Kaveria juoksutettiin harhaan. 1.12 alittava aika olisi ollut todennäköistä, mutta minkäs teet. Kaveri tuli viimein maaliin n. 1.25 ajassa. Järjestäjät hyvittivät "virallisissa" ajoissa 1.17 aikaan. Tällaisia elämyksiä saa varmaankin aika harvoin.

VastaaPoista
  2. Joo se on tässä kilpailussa ollut perinteenä että arvotaan sijoitus, matka, aika ym kohellus joita ei juoksukilpailuissa voisi tehdä.

Esimerkiksi tuo aika, olimmehan itse paikanpäällä katsomassa.
    Kaveri tuli maaliin paljon myöhemmin kun Hemminkin tytöt!!
    Aika on silti minutteja parempi.
    Kympin kohdalla Venäjän kaveri oli jo 3,5 -4 minuttia edellä seuraavaa juoksijaa. (Anni Hemminki)

On itsellänikin takavuosilta kokemuksia ko. juoksun kohelluksista, vaikka juoksin johtoauton perässä ensimmäisenä maaliin, silti oli löytynyt minua nopeampi Saksalaisjuoksija!

Eilisessä kisassa johtoauton kuljettajakin on ollut pihalla kun lumiukko, kun ei ole osannut erottaa vihreää ja punaista rintanumeroa, jotta olisi ohjannut puolikkaan juoksijan maaliin.
    Ensimmäinen täydenmaratonin juoksijahan oli tässävaiheessa jo 3 kilometriä johtoautoa ja johtavaa puolikkaan juoksijaa jäljessä.