keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ei jaksa.

Tänään aamusella kävin kymmenkunta kilometriä hölkkäämässä, oli niin raskasta että piti useampaan otteeseen kävelläkkin.
                          Aamulenkkikuva.
Nyt illemmalla yrittelin uudelle lenkille, ei sen helpompaa, tuli ihan paha olo joka jatkuu vielä lenkin jälkeenkin.
En tiiä,,,, joko tämä touhu pitäisi lopettaa........     

9 kommenttia:

  1. Pitää muistaa jos on huonokuntoinen niin palautuminen on hitaanpaa. Kyllä se yksi juoksulenkki alkuun pitää riittää. Sitten kun kunto on puolikkaalla 1.24-1.26 tasolla voi jo lenkkeillä tiuhempaakin. Anna nyt kunnon nousta rauhassa.

    VastaaPoista
  2. Ei se mulle enää ole edes mahdollista 4 min kilometrivauhdilla juokseminen, en edes kilometriä pysty siihen vauhtiin.
    Eikä kuntoa voi nostaa, jos ei harjoittele.
    Minun tapauksessani jos vertaisi vaikka autoon, jos moottorissa venttiilit vuotaa, ei se kummoisesti kulje.
    Eikä sydämmen läppävuoto pienene, se kasvaa vain kokoajan, kyllä viimekesän paras aika (1.26.5?) on ehdoton huippuaika tällä pumpulla, ilman remonttia.
    Ja ne kaksi lenkkiä päivässä ovat n.10 km pituisia joissa on jo ne kävelyosuudetkin mukana, ja juoksuosuuksien keskivauhtikin päälle 5.20 minutin, siis siltä juostulta osuudelta-
    Ei semmoista menoa edes kutsuta harjoitteluksi.

    VastaaPoista
  3. No moi taas Olli. Kunhan tästä kerkeen pelipaikoille, niin tehdään niitä lenkkejä, niin kyllä se puolikas rytkähtää reilusti alle 1,30h. sullakin. Oot kumminkin treenien puolesta se kaikista oppinein vanhan kaartin porukoista, jota kannattaa kuunnella. Minullakin on aika monta kysymystä varastossa. T. Telkkari

    VastaaPoista
  4. Pitää oottaa hattu päästä kun kelaa että olli juossut esim puolikkaan kymmenkunta minnuuttia kovempaa kuin nyt ja vielä jaksaa..
    Olli ajattelee kuin met muutkin ulkoilijat:
    EI helppoon elämään.
    Tsemppiä ei metkään kaamoksessa maata.

    VastaaPoista
  5. Minusta ei ole lenkkikaveriksi, juoksen nykyään niin hitaita lenkkejä, ja välillä on niitä huonompia päiviä, ja on välillä käveltäväkin.
    Tietysti hyvänä päivänä kun tottuu taasen täällä sulalla juoksemaan, saattaa Torre Pahecossa puolikkaan päästä puolentoistatunnin tuntumaankin, Aspessa menee kyllä yli puolentoista tunnin, on senverran mäkisempi.

    Mulla tässä viimeisessä pumppukontrollissa todettiin mitraaliläpässä huomattavasti lisääntynyttä vuotoa, edelliseen mittaukseen verrattuna, joten vauhdit kyllä on pysyvästi voimakkaassa laskusuunnassa.
    Mitraaliläpän vuoto oli viisiportaisella asteikolla mitattuna jo luokassa neljä, ja kun kaikissa muissakin läpissä on vuotoa niin ne rupeaa mummot jo kävellenkin meikäläisen lenkillä ohittelemaan.
    Mutta on muuten mukava jutella juoksemisesta, ja eteenkin muutoksesta nykyjuoksijoiden edesottamuuksiin.

    Niin minun virallisesti mitatunreitin puolikkaan ennätyksestä 1.09.14 ajoista on tultu minutti kilometrillä hitaammaksi, suurin syyhän tietysti on ikä, joka täytyy aina huomioida,
    Ei niitä Karpan ehdottamia 1.24-1.26 aikoja enää 65 vuotiaissa lepäämällä juosta.
    Ei niitä Suomalaiset ole juoksennelleet kautta aikojenkaan1.24 aikoja, kunnes viimetalvena Kuningas Kauko siirsi SE; ihan omaan kastiinsa alle 1.23 Budapestissä mm kisassa.

    VastaaPoista
  6. Alat vain hiippailla kaikessa rauhassa.
    Juosta voi monella tapaa 'nautiskellen'.
    Esimerkiksi:
    Viikko sitten perjantaina:
    M65-sarjassa Finnish Marathon Runnersin 67-vuotias Pertti Kalliola voitti maailmanmestaruuden ajalla 9.37.20.

    VastaaPoista
  7. Enhän mie jaksa edes nukkua noin kauan.

    VastaaPoista
  8. On huonosta kunnosta jotain hyötyäkin, eipähän tule niitä palkintoja,eihän niistä pokaleista olekko harmia.

    VastaaPoista
  9. Näi pokaleja ei kyllä tämänikäisille pitäisi jakaa, mielummin jotain käyttötavaraa tai syömistä.

    VastaaPoista