keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Tarkkana kun porkkana.

Kyllä on raihnainen vanha kroppa nauttinut kun päivä on ollut näin lämmin.
Kakunsyöntiä on ohjelmassa ollut tänäänkin, kiitos siskoni joka toi ison täytekakun tuhottavaksi.

Kyllä juoksukellot olivat tänään tarkkana kun porkkana, tänään taisi olla hyvä keli GPS sateliiteille.
Kävin aamupäivästä pyöräilemässä sellaisen reilun seitsämän kilometrin lenkin kolmeen kertaan, ja testasin hiukan kuinka Garminin ilmanpaineeseen perustuva korkeusmittaus ja Suunnon GPS:ään perustuva korkeusmittaus seuraavat toisiaan.

Kuviot ovat eri mittakaavassa, mutta kyllä niistä huomaa kuinka paljon tarkemmin ilmanpaineeseen perustuva mittaus piirtää joka ajokierroksella saman kuvion, ja sai jokaiselle kierrokselle samanverran korkeueroa.
Täytyy sanoa, hyvin mittarit tehtävästään suoriutuivat, matkanmittauksessakin vain muutaman metrin eroja eri kierroksilla.
Kierroksen todellista mittaahan en tiedä, mutta ajoin jokaisen kierroksen tarkasti puolenmetrin etäisyydellä pyörätien oikeasta  reunasta, joten ajamissani kierroksissa tuskin parinmetrin suurempaa heittoa on.

Päivällä kävelylenkilläni pistäydyin Saarenkylän urheilukentällä, siellä oli solttupojilla Cooperin testi meneillään.
Oli pojilla mukavanlämmin juoksennella, ja kovasti porukkaa tuntu yskittävän testin jälkeen, yrittiköhän ne ihan tosissaan, sehän on ihan positiivista jos edes yrittää.
Paras solttupoika ennätti 12 minutissa edetä 3160 metriä, vaatiihan se jo jonkinlaista kuntoa ja lenkeilyharrastusta, ihan hyvä nykyaikana.

Nyt alan keskittyä TV:n tuijotukseen, tulee yleisurheilua Joensuusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti