sunnuntai 16. helmikuuta 2020

La Mangassa kisailemassa.

Tänään iltapäivästä roskiksen lähistöllä nähtiin pari kisahaluista juippia.

Oltiin lähdössä La Mangaan iltakilpailuun juoksemaan reilu seitsämänkilometrin kisa.

Päivähän oli lämmin joten heitimme heti kisakamppeille jo verrytelyvaiheessa.

Reitti suuntautui tuonne Capo de Palos majakalle ja takaisin.
Meikäläiselle reitti ei ollut kovinkaan hyvä, korkeueroa 25 metriä ja osa matkasta oli aika jyrkääkin nousua.
Lisäksi se nousu ja osin laskuosuuskin oli kivikkoista hiekka reittiä, ja minullahan tuo näkökyky asettaa kovasti rajoituksia kun asfaltilta poiketaan.

Oma gps kelloni näytti matkaksi 7,32 km ja aikani oli 33.02 jolla irtosi toinen sija 65 vuotiaiden sarjassa.
Hitain kilometrini otti aikaa 5.06 ja nopein 4.07 joten sekin kertoo jotain reitistä.

Kisahan oli kiva ja palvelut hyvät.

Ahkeraan kokit väänsi soppaa jotta juoksijat saavat vatsantäytettä.

Mitä nyt kaljatiskille väliin muodostui vähän jonoa.

Monenkokoista juoksijaa kisassa oli mukana.

Palkintojen jaossa sitten paljastui viekkaus ja vääryys.
Sarjani voittajan nimi oli Domingo (sunntai) Perez Ruiz, niin johan ne tietysti hänelle sunnuntaitakohden mentäessä kaljat antoi.

No totuuden mukaan, kaveri voitti minut 4 sekunnilla ja oli 24 kaljatölkkipaterinsa ansainnut.
Saman kaverin kanssa juoksimme viimevuonna Alcantarilla ja sielläkin jäin toiseksi.

Mutta kyllä se harmittaa, olisihan se maistunut olut mullekkin, neljä sekunttia makso tänään sen että kuivin suin tässä norkoillaan.

Tulokset:   (paina absoluta)

Nyt täytynee vetäytyä lepäilemään, huomenna on uusi ohjelmantäyteinen päivä, ehkä kirjoittelen jotain lisääkin kisareissusta.