sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Murcia Maraton.

Tänään juostiin aurinkoisessa säässä Murcia maraton.
Ite olin mukana puolikasta juoksemassa.
Täällä ei omaa sarjaa ollut vaan tuli kisailtua kuusikymmen vuotiaiden nuorukaisten sarjassa.

Oma aikani 1.36.57 jolla sijoitun sarjassani ykköseksi.
Reitin korkeuero: 14 metriä
Kokonaisnousun määrä: 20 metriä, joten tasasta baanaa sai juosta.
GPS mittarini matka:  21.650 metriä, porukkaa oli paljon ja optiimi juoksulinjaa ei aina pystynyt noudattamaan.
Keskisykkeeni: 143
Askelpituuteni: 1.23 metriä
Askeltiheys:  170 askelta minutti.
Pystysuhtainen liike: 8,3 senttimetriä 6,6 %
Askelmäärä: 17 601

Kun painoni kisapäivänä oli 62,6 kg ja askelmääräni 17 601 niin tuli nosteltua
1 101 823 kiloa painoa 8,3 senttimetrin korkeuteen.
Olishan siinä salihirmuillekkin vähäksiaikaa nostelemista.

Jos jotain itse juoksusta kertoisin.
Juoksu kulki hyvin 14 kilometriin asti, sen jälkeen en enää oikei tietänyt kuka olen, missä olen ja miksi juoksen, mutta vauhti pysyi aika tasaisena loppuun asti.
Mutta täytyy tunnustaa ettei se helppoa ollut.

Mutta ei se helpoa ollut varmaan täydenmaratonin taivaltajillakaan, varsinkaan loppupäähän sijoittuneilla, keli oli näet aika helteinen jo puolenpäivän jälkeen.
Meille puolikaan juoksijoille keli oli mitä parhain.

kuA: Jore
Poodiumille on aina kiva päästä, palkintojenjako hiukan tökki, kuulutuslaitteet ei pelanneet, aina ei kaikki sijoittuneet tienneet että nyt olis aika kiikkua pallille.