maanantai 13. maaliskuuta 2023

Uusi päivä vanhat ja uudet ajatukset.

Eilisessä blogi postauksessani en juurikaan paneutunut itse juoksutapahtumaan Elchessä, vaan enemmänkin omaan päivän viettooni.

Tästä linkistä kisan tulokset:

Naisten kisan voitti Marokon Sihan Hailati 1:17:27  (reittie: 1.10:52)
Miehissä Brittien Ben Connor 1:05:09  (1.02:37)

Suomalaisnimiä pikaisessa katsauksessa, Väänäsen Jarmon (1:37:33)  ja Salmisen Hannelen (2:06:23) lisäksi nimet Moss Mischa? ja Jenni Vallonen  sattuivat silmiini.

Kisan läpivienti ei mikään pieni homma ole, kun kisa juostaan keskellä kaupunkia ja pääteitä, kuten Espanjassa on tapana, ja kun osanottajien määrät ovat tuhansia juoksijoita.
Eiliseen kisaan järjestelyihin otti osaa yli 700 !! ihmistä, joista vapaaehtoisten määrä 282

Kisassahan sattui ikävä tapahtumakin kun 21 vuotias juoksija menehtyi kisan jälkeen, ja useita muitakin oli jouduttu lääkitsemään, sekä viemään ihan sairaala hoitoon.
Varmaan säälläkin oli osuutta asiaan, mutta kun paljon on tapahtumia ja paljon juoksijoita niin jo todennäköisyyden mukaan joitakin sairastapahtumiakin mukaan mahtuu.

Eipä nyt muuta itse juoksutapahtumasta, omiin viimeisen Espanjanpäivän tapahtumiin palaan illemmalla.


Aamupäivällä parintunnin lenkin kävin hissuttelemassa, vähän vajaa kaksikymmentäkilometriä. Päiväkävelyllä tuli taasen vahvasti mieleen esi-isiemme ääretön tyhmyys, miksi hemmetissä on pitänyt asettua pakkasten ja lumipyryjen keskelle asustamaan?.
Jos ihminen olisi tarkoitettu pakkaskeleissä elämään, niin sillä olisi ihon sijasta samanlainen turkki kun naalilla.

 Hiekkalinnan oli joku tekassu..

Eilisellä Elchen puolikkaalla joku intoili kun oli niin mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti