lauantai 21. lokakuuta 2023

Tänään avataan viideskymmenes talvisarjajuoksukausi,

Vielä on pimeää, pakkasta -7 astetta, mutta aurinkoinen juoksupäivä on luvassa.

Tietoja juoksusta ja juoksunjälkeiset tulokset löytyvät RDS: sivuilta.

Itse yritän juoksunjälkeen laittaa kuvia tänne, jos sokea kuvaaja onnistuu jonkun kuvaan saamaan.
Palataan asiaan kisan jälkeen..
'''''''*************''''''
Kisanaikana sää oli mitä mainioin, juoksijoita oli ihan kivasti ja tarjoiluja ei voi moittia.




Ounasvaaralla oli jo latuakin tarjolla hiihtäjille.

Aikalailla itsellä tuli töppäiltyä kameran kanssa, mutta se on meikäläisellä vaikeaa tuon näön kanssa.
Yritän jotain kuvia myöhemmin tuonne juoksukuviin pelastaa.

8 kommenttia:

  1. Ihan kohtuullisesti oli porukaa lähtöviivalla. Onhan siitä jo lähemmäs 20 vuotta kun lähenneltiin 200 juoksijan rajaa.

    VastaaPoista
  2. olipa aikaa sekin. terveisin kake.

    VastaaPoista
  3. On ollut paljon lehtijuttua ja muutenkin esillä tuo pitkään 50 vuotta jatkunut juoksu se varmaan sai juoksijoita liikkeelle.
    Eikä haittaa tuonut hyvä tuuleton ja aurinkoinen sääkään.
    Muutama juoksija ehkä olisi tullut tuolta hiihtopuolelta, mutta kun tänään myös avattiin hiihtolatu niin veto sinne oli voimakkaampi.

    VastaaPoista
  4. Liian monta lehtijuttua tuli aikanaan juoksuharrastuksen parissa, sain siitä tarpeekseni. Viimeiset 10 vuotta olen kehittänyt osaamistani lähes kaiken aikaa korkeimmalla mahdollisella tasolla, sillä on jotain väliä, ainakin turhaa huomiota enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää tyyppi on ihka oikea tohtori. Arvatkaapa mistä sen tietää? Se kertoo sen jokaisessa viestissä.

      Poista
    2. Aattelin tähä "Anon" viestii laittaa oman näkökannan. Miekii oon saannu monesta monesta hommasta tarpeekseni. Se on iha luonnolline asia miun mielestä. Tuosta asiasta, millä on väliä, oon kyl raskaasti erimieltä. Meil on jokahisella varmaan oma näkemys siitä millä on väliä. Joku tykkää heitellä vaikka kuperkeikkaa ja joku tykkää tehä muunlaista keikkaa ja joku vaikkapa vaan veikkaa. Kuka pystyy määrittelemää millä asialla on enempi väliä ku jollaki toisella? Omalta kohalta jokainen ite on paras määrittelemää sen millä on itelle väliä ja millä ei...heh...eikä tääl kyl oikeen tarkasti ku aatellaa oo millää perskarvan hitusenkaan väliä. Aikamme täällä kyykistellää ja kupsahetaa kumoo ja parin sukupolven päästä kukaa ei meistä tiije mittää. T. Uuno alias Villasen Jukka

      Poista
    3. Mie olen ihan samaa mieltä ko Uuno,ei hitusenkaan väliä sillä oo...ja sitäpaitsi teenpä mitä vain,aina sen jo joku tehny ja paremmin ja huonomminkin ja mitpä sen väliä. Taplataanpa tyylillämme ittekukin ja tehdään omat juttumme terkuin Irma

      Poista