sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Tautinen keli.

Aamulla kuudenjälkeen kun käveleskelin kuntosalille näytti pakkasmittari -17 astetta, ja keli tuntui järkyttävän kylmältä.

Tautistahan tuo näyttää jätevesitutkimuksen mukaankin olevan, koronavirusmäärät jätevedessä ovat nousseet jo lähes ennätystasolle.
Tuo vähän huolestuttaa.

Olen kahdessakin leikkausjonossa, toisessa jo puolisenvuotta, toisessa alle kuukauden.

Pelkona on että jonotusajat pitenee jos tuo korona iskee sairaanhoitohenkilökuntaan, ja kun hoito ja sairaalapaikat täyttyy koronapotilaista.

Niin ja onhan se itselläkin vaara sairastua.
Meille vanhoille ja sairaille voi koronatartuntakin olla vakavampaa. 
Kauppareissulla napattu kuva.

Päivällä katselin Oloksen tykkikisoja istv;n lähetyksenä.
Tykkikisat, kyllähän siellä luonnonlunta on jo lähes puolimetriä tekolumen päällä ja hyvin talvista muutenkin.

Kisalähetyksen päätyttyä uskaltauduin uudelleen ulos, nyt kauppaan, oli näet jäätelö ja pulla loppunut, ja niitä ilmanhan ei elämää ole.
Isänpäiväkakut oli alennuksessa, ostin itselleni sellaisen, vaikka en isä olekkaan.

3 kommenttia:

  1. no onhantuo isänpäiväkakku hyvää vaikka ei isä olekkaan,toivotaan että pääset leikkaukseen ennen tätä koronapuumia vai mikä lieneen pirullinen tauti kuitenki ennen tappo keuhkotauti eikä ollut lääkäriä kuten nyt ja piikit.terv.kake.

    VastaaPoista
  2. Kakkua on kyllä tankattu ahkeraan kauppareissun jälkeen, hyvää on ollut.

    VastaaPoista
  3. Terveisi Kakelle ja Ollille. Kyl teil on siellä karmijat kelit. Tääl on vieläki yli +25 lukemia päivällä. Poikkeuksellisen lämmintä. Pitäs kyl käyvä kyselemässä tuota Karunapiikkijä varmaan jo täältä terkkarista onko mahollista saaha se. Siellähän saattaa joutuu painimaa jonossa, eikä Uunon hartijoilla siinäkää lajissa oo menestymisen mahollisuuksia, ja voipi piikit jäähä saamatta! T.uuno

    VastaaPoista