maanantai 18. heinäkuuta 2016

Täyttelin rotankoloja.

Tänään pieneltä hölkkälenkkiltäni ennätin ennen kovaa rankkasadetta,
mistä sitä vettä oikein riittää, kun jokapäivä tulee tosi rankkoja vesikuuroja.

Sen jälkeen suunnistinkin rautakauppaan, uretaani ja listaostoksille.
Piti näet täytellä noita 'rotankoloja' joita ikkuna ja oviasentajat viimekesänä jättivät.
On se perkele, paikoin uretaania oli raskittu laittaa vain vajaan puolenkarminvahvuudelta, ja jätetty hirveitä koloja joihin eristettä ei ollut riittänyt kun nimeksi.
Johtuukohan siitä että olin taloyhtiön viimeiseksi asennettu asunto, oliko kaikki tarvikkeet jo lopussa eikä uusia viitsitty hankkia.?

Viellä kun löytäs oikenlaista ikkunatiivistettä, yksi ikkuna ihan kolisee karmissaan.
Kävi siinä oikein tehtaanedustaja katsomassa, kirjasi asian paperille ja lupasi että ikkunaan käydään panemassa paksumpi tiiviste.. Ei ole näkynyt ei kuulunut tiivisteen vaihtajaa, kohta on vuosi kulunut.
Mitäpä sitä enää, remotistahan on rahat jo saatu.
Että semmosta ikkunaremonttia.
Niin jos jotain kiinnostaa Tiivi oli firman nimi, joka ikkunoita urakoi.

Itsekkin olen eläessäni monenlaisia asennushommia tehnyt, mutta ei minun työmolarini olisi siihen riittänyt, että mikä on listanalla piilossa on poissa mielestä.

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt asiaa ei ole hoidettu Tiivin toimintatapojen mukaisesti. Asennustakuu koskee myös taloyhtiöitä, joten virheet korjataan ilman muuta. Lähetätkö taloyhtiön osoitteen ja omat yhteystietosi yhteydenottolomakkeen kautta, niin selvitetään asia yhdessä Tiivin projektipäällikön ja isännöitsijän kanssa: http://www.tiivi.fi/fi/ota-yhteytta/yhteydenottolomake/

    Tyytyväinen asiakas on paras mainos, joten sekä tuotteiden että asennuksen laadun on ilman muuta oltava moitteettomia. Tiivi pyrkii hoitamaan taloyhtiöiden ikkunaremontit hyvin täsmällisesti ja menettelytapa on aina sama, sisältäen mm. asukaskyselyt asennuksen jälkeen.

    Taloyhtiön kontakti Tiivillä on projektipäällikkö, työmaan käynnissä ollessa asennusryhmän vetäjä. Asukkaat puolestaan voivat olla yhteydessä isännöitsijään tai taloyhtiön valitsemaan työmaan valvojaan.

    Lyhyesti prosessi on asennuksen jälkeen tällainen: Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely, jolla varmistetaan, että mahdolliset puutteet korjataan pikaisesti. Toinen asukaskysely tehdään kahden vuoden päästä. Tämän jälkeen suoritetaan jälkitarkastus, jonka yhteydessä tarkistetaan ikkunoiden ja asennuksen toimivuus sekä tehdään tarvittavat korjaukset.

    Terveisin
    Antti Jaatinen / Tiivi

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti olette tähän mennessä jo saaneet ikkunat tiivistestettyä. Meilläkin ne ovat mökillä kovin vetoisat. Aina on kovin kylmä, kun sinne talvella menee. Lämmitys kun tapahtuu vain takan avulla. Pitäisi myös tehdä ikkunoiden tiivistys sinne. https://www.fenser.com/ikkunoiden-huolto-ja-tiivistys

    VastaaPoista