Aamun käynnistin stressinmittauksella.
Ei tietoakaan kisastressistä.

Sitten Bigastroon.
Oon mie nyt ylpeä itestäni.
Onhan noita kisavoittoja ja sarjavoittoja vuosien saatossa tullut useastikkin, mutta tällainen pokalli kokoelmistani puuttui.

Kisan vanhiin juoksija, se olin minä.

Kisan muut Suomalaispokalistit, Hanne ja Vesa.

Tässä met yhteiskuvassa.

Tätä ei voi liikaa hehkuttaa, se vaatii pitkäjänniteisyyttä että kisan vanhimman urheilijan pokalin saa.

Muuten kisa meni silleen että aika oli 46.33 Keskisykkeeksi tuli 146 sijoituksen ollessa 11. sarjassa 55v. Garmin mittasi matkaksi 9.86 kilometriä.

Juoksussa heittäydyin jo ennen kilometrin täyttymistä, ja ruhjeita on pitkin kehoa, pahimmat vauriot vasemmassa sääressä.
Olisi pitänyt käydä kisan ensiavussa sidottamassa, tai ehkä siihen olisi tikkejäkin ehdotettu neulottavaksi.
Haava vuotaa vielläkin verta, vaikka kisan päättymisestä on jo tunteja.

No näitähän sattuu vanhoille ja sokeille.