tiistai 1. maaliskuuta 2022

Historiaa niin että heikompia hirvittää.

Miksikö kirjoituksissani esintyy aikausein kirjaimet RDS ?.
Syyhän on se että kotikaupungissani ainoa urheiluseura joka keskittää toimintansa juoksuun ja nimeenomaan kestävyysjuoksuun on Rovaniemen Roadrunners.
Minullehan kestävyysjuoksu on ykkösurheilua, ainakin maratoninmittaisella etäisyydellä muuhun urheiluun.

Tänään vain tuo innostus seuratoiminnoissa on yleensäkin paljon laimeampaa kun esimerkiksi 40 vuotta sitten, juoksijoiden määrät kilpailuissa pienenevät, vaikka kisatarjontaa on vain murto osa siitä mitä aikaisemmin.
Samoin seuran jäsenmäärä ei yltäne nykyään läheskään niihin lukemiin kun kahdeksankymmenluvulla.



Niin siitä miten pullat ovat nykyään uunissa, sitä en käy arvioimaan kun en itse seuran jäsen ole, mutta parin vuoden päästä on seuran 50 vuotis juhlavuosi, kehitelkäähän siihen joku näyttävä juoksutapahtuma.


Itsekkin olen RDS:n joukkoihin kuulunut, tässä kuva Jääskönjuoksusta maaliintulonjälkeen,
Jouko Takkinen ratkaisi loppukirillään voiton itselleen.
Iselläni painoi edellisenpäivän maratonjuoksu, enkä vastusta pystynyt kisassa antamaan, Joukonkanssa kävimme useastikkin tasapäisiä kisoja.


Jotainihmenuorisoa seisoksii lumisateessa 2005

3 kommenttia:

  1. Omaa naamaa ei tuossa rivistössä näköjään enään näy. Silloin vastuu painoi kisojen järjestelyissä. Nyt kun omaa uraa katselee niin noin puolet yli 20 vuotta on mennyt eri tapahtumien järjestämisessä. Jos kaikki tekisi saman niin kyllä tulevaisuus tapahtumien suhteen olisi hyvä. Se taas on eri asia onko osallistujia.

    VastaaPoista
  2. Puolikas Karppaa näky tuon tapahtuman muissa kuvissa, mutta ei juoksuhommissa, farkut näky olevan jalassa ja pusero päällä.

    VastaaPoista
  3. Näin yli kymmenen vuoden jälkeen voin vain todeta, että parasta juoksemisessa oli kilpailemisen lopettaminen.

    VastaaPoista