sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Saatiin yllytettyä.

Minulla ei ollut tänävuona tarkoitusta lähteä Ruskamaratontapahtumaa seuraamaan, mutta sitten Tuiskun Kauko soitti että olisi vapaa kyyti Leville.
Niinhän siinä sitten kävi, into kisaa seuraamaan lähtemisestä voitti, ja niin oli sokea kuvaajakin paikalla.
Juttua Ruskamaratonista ja kuviakin laitan kunhan saan purettua kuvat ja lähetettyä net bittiavaruuteen.
Ehkä huomenna, jos ei mitään erikoista ilmaannu.

Tienpintahan oli pumpulinpehmeä ja sää helteinen ?

Saavuimme perjantai iltapäivällä Leville.
Suuntasin heti yli inhimillisen suorituskyvyn testiin.

Joskus alkukesästä asetin itselleni tavoitteen, syksyynmennessä on juostava puolimaratonin mittainen lenkki alle kuudenminutin kilometrivauhdilla.
Ja kun sen sivullani olin julkisesti esittänyt, olihan se pakko suorittaa.

Kiersin Ruskamaratonin reitin, jossa alkukilometrit juoksin pyörätietä (kovan liikenteen takia), kisassahan juostaan ajorataapitkin.
Noin kolmenkilometrin kohdilla siirryin ajoradalle, jonka jälkeen lopun reitistä juoksin kuten kisassakin juostaan.

Aikani oli 1:54:28 Garminin GPS sai juoksemakseni matkaksi 21.210 km keskimääräiseksi vauhdiksi tuli 5:24 km.
Joten tavoite täyttyi, mutta olinhan väsynyt suorituksen jälkeen.

Vuona 2020 kun viimeksi puolikkaan juoksin  (Kiiminki) aikani oli 1:32:18

Sen jälkeen on tapahtunut paljon ikäviä asioita,
2021 kesäkuulla jäin suojatiellä auton yliajamaksi, josta jäi pysyviä vammoja käteen ja rintakehään.
Saman vuoden aikana sairastuin myös hermostosairauteen, joiden tutkimukset jatkuvat lokakuulla OYS:ssissä.
Voimat ja lihakset katoavat ei niillä kilpajuoksuun enää......

No miksikö en juossut tuota koettani kilpailun yhdeydessä?..
Kun ei kilpailumielessä pysty juoksemaan, en ollut valmis kovaa 79 euron osanottomaksua maksamaan.
Siinä olisi varmaan vanha kilpailuvietti päässyt yllättämään, enkä liialisesen yrittämisen takia olisi ehkä reittiä ympäri päässytkään.

Kiva oli kisaa seurata, juttua sekä kuvia yritän pikkuhiljaa näkyviinkin laittaa, ainakin jokinverran.
Kaikkiaan kuvia tuli otettua 478 kappaletta, mutta sokean kuvaajan kuvia ei kaikkia tarvitse toki kuviksi sanoakkaan eikä esille panna.

No olen jonkukerran Ruskamaratonilla kilpailemassakin ollut, panen tähän linkin omista juoksuistani Ruskamaratonilla.