lauantai 4. maaliskuuta 2023

Pelonaiheita.

 Kymmenkuntapäivää Torreviejanreissua jäljellä.
Eniten mietityttää tuo matkustus miten se onnistuu, ei viitsisi katetriakaan enää laitattaa.
Eikä tuo sään vaihtuminenkaan, oikein hyvältä tunnu, sitä talvea jatkuu Rovaniemen korkeuksilla vielä lähes pari kuukautta.

Sitten huominenkin arveluttaa, mulla on kisastartti Cartagenassa.
En sitä pelkää ettenkö juosta jaksa, se menee vähemmälläkin harjoittelulla ja vanhoilla pohjilla, mutta nuo terveydelliset ongelmat....

Tällä reissullani en yhtään tervettä päivää ole nähnyt, enkä normaalia yöunia nukkunut.
On ollut huonompia päiviä, ja vähän parempia päiviä, ja sitten päivä jolloin olin ihan hätääntynyt ja toivoin kuolevani.

Mutta kaiken kaikkiaan hyvä oli että uskaltauduin jäähyväiskäynnille tänne Torreviejaan, ja päättämään ulkomaan kilpajuoksujen osalta 'urani' tänne tuttuihin maisemiin.

Jos terveys salli, enkä joudu sellaisiin toimenpiteisiin noissa hoitotoimenpiteissä, jotka estävät juoksun, yritän kesänaikana jonkun puolikkan vielä juosta.

Mutta nyt katse toivekaana Huomiseen ja Cartagenan puolikkaalle.

8 kommenttia:

  1. Arpovat kaksi paikkaa MediaElcheen Instagramissa. Huomenna voi vielä osallistua. Kokeile onneasi - ei ota jos ei annakaan! t. Pekkati 👍🏼

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä jälleen kisaan. Hyvä, jos on parempi päivä.

    VastaaPoista
  3. Kotimatkaa varten on hyvä varautua.. Laitan sinulle viestiä. Onnea huomiseen kisaan. Sari

    VastaaPoista
  4. Onnea kisaan ja hyviä vointeja. Täällä tuli takatalvi ja lunta nyt. Tammi ja helmikuu olivat niin leutoja, että kyllähän sen tiesi, että maaliskuu on kolea sitten. Mutta ei täällä Tampereen korkeudella ole kuin muutama aste pakkasta ja välillä jopa aurinko näyttää naamansa. Ja valoa on jo runsaasti.
    Kesää kohti mennään vauhdilla. Ja se on hyvä se.
    Jaksamista.






    VastaaPoista
  5. Kisa on käyty, ei paras mahdollinen olokaan ollut, mutta1sija kuitenkin. Lähdössä oli niin suuri juoksija joukko edessä, että se ja lähtöviivan ylitykseen pääsy, huononsivat kyllä aikaa, ainakin pari minuuttia. Juttua juoksusta ja kuviakin huomisen aikana. Nyt Olli on väsynyt, ja käy yön taisteluun.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut jälleen sarjavoitosta ja menestystä myös palautumiseen!

    VastaaPoista
  7. Onnea. Kova olet, todellinen juoksija, noiden vaivojen kanssa lyhyen ajan sisällä kaksi puolimaratonia hyvään aikaan. Moni terve nuori suomalainen ei juokse edes yhtä alla 1.50 h. Toivottavasti yö on kohtuullinen. Sari

    VastaaPoista
  8. Toisesta jalasta kramppas varpaat, toisesta jalkapohja. Pitää vissiin panna kengät yöksi jalkaan
    Muutenkin elimistö liian väsynyt että saisi unenpäästä kiinni.

    VastaaPoista