maanantai 3. huhtikuuta 2023

Pettymyksiä pettymysten perään.

Aamun kuntosalikäynnillä kun vaihdoin salivaatteet päälle, vilkaisin peilistä, onko tukkahyvin ja näkyykö kello.

Peilistä näkyi teksti, "Olet täyden kympin tyyppi".
Pettymys oli suuri, olen aina luullut olevani täyden yhdentoista tyyppi.

Pettymyksillä alkoi tämäkin päivä.

Viimeviikolla kuntosalilaitteiden kimpussa ahersin 8,5 tuntia, lisäksi puolitoistatuntia mattojuoksua.
Mattojuoksu ei meikäläistä oikein innosta, maisemat vaihtuu niin huonosti.

Viikolle hiihtoa tuli 56 kilometriä, ulkojuoksemassa en käynyt.

Tuo käden/sormen kolarin aiheuttama hermovika ei vain oikein tykkää saliharjoitteista, sormi on laajemmalta alalta tunnoton ja kipuja ja särkyäkin käteen tulee.

Sydämen kontrollikäynnissä todettiin sydänfilmissä runsaasti lisälyöntejä.
Kun leposyke on alle 45 lyönnin minuutissa, ja osa niistäkin on lisälyöntejä joissa veritäyttöä ei ennätä tulla, lisäksi mitraaliläpän vuodot päästävät osan verestä vuotamaan takaisin vasempaan eteiseen, näin ollen hapensaanti ei voi olla riittävää levossakaan.
Keskusteltiin joko olisi aika sydäntahdistimen asennukselle?.

Sydäntahdistimessa vain on yksi sellainenkin ongelma, että magneettikuvauksia pidetään pääsääntöisesti kiellettyinä tahdistinpotilaille, tai ainakin tahdistimen ohjelmointi on uudelleen tarkistettava kuvausten jälkeen.

Noita magneettikuvauksia on tehty viimeisen parinvuodenaikana useita, ja eturauhasen kuvaus on nytkin odottamassa.

Näitä kuntosalikäyntejä yritän kuitenkin tällä viikollakin jatkaa, mutta pitää kuitenkin hiihto ja juoksulenkkejäkin saada muutama aikaiseksi.
Katsotaan miten tämä nyt menee...
 

3 kommenttia:

  1. EI moni noin monin sairauksin varustettu pystyis enää kuntosalille ja hiihtoladuille vaan sohva taitaisi kutsua makuuasentoon. Sulla on tuo peruskunto ihan eri kuin meikäläisellä, joka ei juuri liiku kuin välttämättömän. Ja se rakkaus liikkumiseen,sekin kai on suuri tekijä. 😊 Nyt iloitaan, kun alkaa lämpenemään, lumi sulaa ja pääsee sitten paremmin luontoon. Iloista pääsiäistä sinne! 💕

    VastaaPoista
  2. Tänään aurinko sulatti tienpenkkojen hiekottunutta lunta niin että jo vettäkin ilmaantu pyöräteille ja jalankulku reiteille, kengät kastu kun kävin kävelyllä.
    (hakemassa aino jäätelöä)
    Meikäläisen kuntosalikäynnit on mitä on, kun mitään ei oikein jaksa, mutta yritystä täytyy olla, ei voi vain luovuttaa ja makailla sänkynpohjalla, täytyy yrittää mitä voi.
    Aika sitten näyttää onko homma haitallista vai hyödyksi, mutta eipä tartte sitten harmitella että olisi pitänyt kokeilla sitä ja sitä, lepoahan pakostakin piti viettää pitkään sen autonallejäännin jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Aino jätski kruunaa päivän täälläkin, on se sitten hyvää! 😊👍

    VastaaPoista