maanantai 27. marraskuuta 2023

Viimeviikolla turhaa positiivisuutta.

Viimeviikolla uhosin tekeväni maanantaina talven ekan hiihtolenkin.
Nyt on maanantai, en mennyt ladulle, pakkasmittari pelasti minut moiselta hulluudelta.

Päivän ulkoiluksi jäi laboratoriossa käynti, piti jotain sydänfilmejä ja verikokeita ym. sellaista ottaa, luulisin sen takia,, jotta näkee vieläkö minä olen hengissä. 
Sydänfilmi
Kaupassa olisi kyllä pitänyt käydä, en tarennut, täytyy pureskella kynsiä.
Toivottavasti huomiseksi lauhtuu, tai olli laihtuu.

2 kommenttia:

  1. Tämä nyt ei liity varsinaisesti asiaan, mutta entisenä puhtaana juoksun harrastajana, liian myöhään lajin aloittaneena nousee välillä raivo pintaan. Paikallinen sanomalehti aina välillä hehkuttaa entisajan "sankareita", juoksijoita jotka ovat takavuosina tehneet tulosta. Näin myös tänään. Ei sitten koskaan nosteta esiin keskustelua siitä, millä niin moni näistä kavereista lopulta pärjäsi, jos ei muulla kuin tajuttomilla harjoitustehoilla ja määrillä. En kerta kaikkiaan jaksa käsittää, miksei niistä tänä päivänäkään, vuosikymmeniä myöhemmin, puhuta enää asiallisesti ja kriittisesti.

    Mikä suojelee näitä "sankareita", jotka eivät todellakaan olleet liikkeellä puhtain paperein? Lukuisat juoksijat matkustelivat ulkomailla, espanjassa, ja missä nyt olivatkaan pitkiä talvia treenaamassa hirveitä määriä, tehoista nyt puhumattakaan. Kysynkin, kuka heitä oli siellä valvomassa, katsomassa mitä kaikkea he pistivät suoneensa, tai popsivat suuhunsa? Olen lukenut erästä blogitekstiä ja sen kommenttikenttää, jossa näitä asioita käydään läpi melko yksityiskohtaisesti, ja niistä käy ilmi että itse asianosaiset ovat tunnustaneet kepuolikonstinsa. Niistä ei vain jostain syystä ole mediassa käyty laajempaa keskustelua.

    Sama hiihdossakin, jossa Kari-Pekka Kyrö suunnilleen yksin kertoo dopingasioista, kun taas Kirvesniemet, Isometsät ja muut huijarit vaikenevat tai kieltävät kaiken. Kirvesniemen nyt ymmärtää, kaveri kun ei ole mikään varsinainen älykkö, eikä tuo Isometsäkään varmaan, kun lopetti koulutkin kesken 16-vuotiaana ja alkoi hiihtoammattilaiseksi.

    Toivon todella, että Helander, Raitanen, Rinne ja kumppanit murskaavat tulevina vuosina kaikki keski- ja pitkien matkojen Suomen ennätykset. Se puhdistaisi kummasti ilmaa, ja ehkä nostaisi menneiden vuosikymmenten dopingongelman uutee tarkasteluun.

    VastaaPoista
  2. Hyvä anonyymi, minä kyllä tunnistan teksteistä kirjoittajan.
    Ihmettelen, jos jollakin on mielipide, miksei hän uskalla seisoa mielipiteensä takana?
    Itse kyllä aina jos jotain kirjoitan niin, ilmaisen,
    (ja aina)
    tunnistettavasti kuka on mielipiteen takana!.

    SE NYT EI KUITENKAAN SOVI, että blogissani julkisesti haukkuu kolmansia henkilöitä.!!.
    EI sitten millään.

    Pyydän, älä enää kommentoi blogissani.
    Hyvää talvenjatkoa.
    Bloginpitäjä: olavi peura. (ola)

    VastaaPoista