sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Vaikea maailma.

Maailma on mennyt vaikeaksi elää, kaikkeen pitää olla jokin kortti tai vielä pahempaa joku helvetin äppi tai joku muu puhelimeen liittyvä harmi ja hankaluus.

Ennen vanhaan riitti kun oli ajokortti, viinakorti ja tukko rahaa taskussa, niin oli koko maailma avoinna, tai piti se passi olla jos maailmalle asti aikoi.

Nyt on jo liikeitä ja paikkoja Rovaniemelläkin, joista ei mitään saa ostettua käteisellä rahalla.!

Lisenssiurheilija?
Onhan se juoksijakortti mullakin, Espanjalainen juoksijakortti.
Joskus aikanaan kortin numerolla pääsi sivustolle jossa näkyi omia juoksu tuloksia Espanjassa juostuissa kisoissa, ja monesko oli sarjansa vuositilastossa, virallisesti tilastoitavilla matkoilla.

En ole vuosiin sivuilla käynyt, nyt kun yritin, enpä edes sivuja enää löytänyt.
Eikä sillä sinänsä mitään väliä olekaan, huvikseen vain kokeilin.

Kaikki ei harrasta omin jaloin liikkumista.
Tätäkin se aiheuttaa kun on kortti, jonka käytön muut maksavat.
Olisi yhdelle kansanosalle paras antaa vain juoksijakortti. 

4 kommenttia:

 1. Terve,
  Viikonlopun juoksutilastoihin hyvä lappilainen lisäys. OH:n toiminnanjohtaja Janne Mäkinen näytti hyvää esimerkkiä ja juoksi alle 1.20 puolikkaan HCR:llä. T. Jukka

  VastaaPoista
 2. Kiitti tiedosta, kyllä näin tuon Potkutiimin, kun tarkastelin tuloksia, mutta mulle se ei sanonut mitään, ja kun en noista joukkuelajeja seuraile, nimikään ei ollut tuttu.
  Hienosti juostu lisäsin listaani.

  VastaaPoista
 3. Juoksin kerran 1.08, josta viimeiset 3 kilometriä vasen takareisi melko pahasti kramppaillen. Eipä tullut kukaan sanomaan, että hienosti juostu, oli vain piikittelijöitä. Olisi kai pitänyt ottaa riski ja muuttaa Afrikkaan asumaan ja harjoittelemaan, niin ehkä olisin nyt moninkertainen SE-mies, kenties.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1.08 puolimaratonilla on oikeasti kova aika ja sellaiseen ovat vain hyvin harvat juoksun harrastajat kyenneet. Ulkopuolisten kommenteista on turha välittää. Toisaalta ei myöskään kannata tuhlata aikaa menneitten vatvomiseen ja jossitteluun, siitä ei ole mitään hyötyä.

   Poista