keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vituttaa olla vanha käppyrä.

Äkkiä ne säät muuttuu, eihän tuonne ulos mene kukaan tervejärkinen, ainakaan selvinpäin, siellähän tulee kylmä.
Johtuko siitä ettei ollut selvinpäin, vai oliko silmät kuurassa, kun polvet verillä lenkiltä palasin.
No totuushan on se että tämmönen vanha ukonkäppyrä kompastuu jokaiseen polulla poikittain olevaan havunneulaseenkin, ja loppupäivä kuluu sitten polvia teipaten.
Tulis rutto ja tappas kaikki pois.
Vajaat 11 kilometriä tuli juoksua, ja kädet oli ihan kontassa.
Jospa menis keitteleen kahvia, ehkä se siitä kuitenkin vielä.

5 kommenttia:

  1. Otetaan mistä päin tahansa arpakoneella kunnasta/kaupungista vaikkapa 100kpl 18-vuotiaita kosseja ja laitetaan ne sinun kanssa vaikka 7km jonninlaisia, vähäisiä maastoesteitä sisältävälle reitille kirmaamaan, niin 99% varmuudella puitten kätköstä tulee kaikista varttunein henkilö eesimmäissä - ja hyvällä kaulalla seuraaviin.

    VastaaPoista
  2. Joo, peesailen Cosmosta....tuo on salettia sanomaa, vaikka Olli on jo melkosen määrän minuutteja tasotusta joutunnu antamaan, ni lähes kakki nuoremmat on takana...sinne toivottelen kelijen lämpenemistä. Täällä toistaseksi tarkenee, ainaki vielä?

    VastaaPoista
  3. Ei enää tänäpäivänä, mutta kyllä piti takaraivoa kynsiä pitempi aika kun kuuntelin viikonloppuna puistonpenkillä istuessani kahden noin 15 vuotiaan pojan keskustelua.
    "Vittu kun piti eilen kävellä viiskilometriä kotia kun vitun äijä ei muka joutanu hakemaan reeneistä, ja se vitun bussikin oli jo menny, oli vittu kova homma kävellä helteessä sen vitun reenikassin kanssa"
    Mitäpä tuohon ossais muuta sanoa kun, on se vittu vitunrankkaa tuo vitun elämä, vittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä isot edellä, sitä nuoremmat perässä. Meinaan tuossa räävittömässä puheessa ja kirjoittelussa....Siivoa vähän, niin on mukavampi lueskella sinun muuten hyviä juttuja.

      Poista
  4. Täytyy yrittää, mutta kun se välistä niin V....

    VastaaPoista