lauantai 2. helmikuuta 2013

Mitä suurempi vako, sen kirkaampi lähtö.

Tuossa kun päivällä kehittelin tuohon yhteen kameraani akku ja muistikortintilan kantta, kamera vahinkossa otti kuvan, korvastani...
                                      Huomasin että  minullahan on selvä koronaaripoimu korvalehdessäni..     Sehän on selvä sydäntaudin merkki. No eipä tuo tainnut olla mikään yllätys onhan pumppu tutkittu ja resuksi havaittu jo sairaalatutkimuksillakin.
Niin se tuo kamera tipahti viimetalvena Torreviejan urheilukentällä ja siinäyhdeydessä paristotilan kansi hajosi.
Päivän liikunta saldo 21 kilometriä hidasta hiihtelyä, ruoka saldosta en viitsi puhua nälkäset käy kateeliseksi.

5 kommenttia:

  1. Sama täällä ku menin peilin eteen .niin molemmissa korvissa pahat urat eli lähtö lähellä,ilmankos rasituksen jälkeen rinta niin pirun kippee.Syksyllä kyllä angiografiassa totesivat sepelvaltimot puhtaiksi ja avonaisiksi,tiedä häntä mikä on totuus.

    VastaaPoista
  2. Joo meikäläinen ko peilineteen menee on uruja ja uurteita niin paljon että jos jokaisesta henkilähtee, lienee paras jo alkaa nukkumaan arkussa josn sattuu yöllä keikahtamaan niin on jo valmiiksi lähtö kunnossa.
    Onhan noita sydänvaivoillekkin erinlaisia ennusmerkkejä joita ihan lääkärienkin toimesta tarkkaillaan mm.rumpupalikka sormet, kellonlasi kynnet ym. mutta eihän niistä miksikään sairauden diaksinointi merkeiksi ole.
    Ellää kittutetaan pirruutaankin uurteista huolimatta.

    VastaaPoista
  3. Tai niin, kellonlasikynnet on hapenpuutoksesta johtuvaa elikkä etupäässä keuhkoahtaumatautiin viittaavaa.

    VastaaPoista
  4. Niin ja kun tukka alkaa lähteen ,niin se on myös aika lähellä sitä äijän lähtöä.Muutama hapsi on vielä jäljellä ,eiköhän niillä jonkun päivän kärvistele.

    VastaaPoista
  5. onks polli viel hengissä,vaik joko viiva vei?

    VastaaPoista