tiistai 14. tammikuuta 2014

Hyötytatsa.

Nykyään monet ottavat tatuointeja, esimerkiksi olymppiarenkaat merkiksi osallistumisesta olympialaisiin.
Tai tyttö /poikaystävänsä nimen tai kuvan, ja kun suhde päättyy eroon, niin kun yleensä ennemmin tai myöhemmin, ei auta kun Rambo veitsellä poistaa tatuointi, lihaa säästämättä.
Niinpä minä päätin ottaa hyötytatuoinnin josta on iloa ja hyötyä elämän loppuun asti.


Kun noita uutisia seuraa Espanjan televisiosta, aika usein näytetään mielenosoituksia ja jos jonkinmoisia mellakoita niin Espanjasta kun muualtakin päin maailmaa.
Näin kieltä taitamattomana usein jää selvittämättä miksi nyt mieltäosoitettiin, mutta aika usein taidetaan mieltäosoittaa roskalaatikoita vastaan, koska näitä aina kaadetaan ja poltetaan, lähes jokaisessa mielenosoituksessa.
Kuinka paljon parempi se maailma olisikaan jos roskalaatikoita ei olisi keksitty!!.

Aamun juoksulenkillä eräässä liikenneympyrässä (siinä niitä usein päivystää), pari surutonta tyttöä huuteli kovasti minun perään.
Ilmeisesti ne olisi halunneet ostaa minulta hikisiä lenkkivaatteita suojakseen, kovin olivat lähteneet avokaulaisissa puseroissa ja pitkälle reittä paljastavissa hamosissa liikkeelle.
En pysähtynyt, saatta vielä joku aamu olla kylmä ilma ja tarvii itsekkin vaatetta päälle.

Olis kyllä muutakin ihmettelemistä, kuten esim: "Uuunon kassi",  mutta eipä siitä nyt sen enempää.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo "Ola" on aika kätevä isäntä keksimään kaikenmoista hyötykapinetta....monet naurut on kyllä jo nytkin ihan kippurassa naurettu...tuo kassihomma myt oli "ihan pikku uunoilu", mut eipä taija nyt kieltämäänkään auttaa käyvä tuotakaan, kun Retuki oli todistamassa....hetken luulin olevani hommassa "vahvoilla"....heh jatketaa kohellusta....

    VastaaPoista
  2. Dementian tässävaiheessa on jo hyvä alkaa keksimään apuneuvoja tulevaisuutta varten, kun tilanne vielä tästä etenee.

    VastaaPoista