sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kantapäänkautta oppi kulkee aivoihin.

Siinä sitä meikämannekin lainapaidassaan poodiumilla pällistelee.
Henkilöille jotka vierastavat kirosanoja, varoitus.
! ÄLKÄÄ vierailko näillä sivuilla lähipäivien aikana.

Kilpailutulokset:
€€€€€€€€€€$$$$$$$$$$$£££££££££€€€€€€€€
Tänään olimme juoksemassa tuolla Callosa de Segurasissa, ja se kyllä kallosa tuntu, ja tuntuu vielläkin.
Juoksu sinäänsä meni hyvin, juoksu oli suhteellisen helppoa nyt kun oli lähes tasainen reitti.
Kisassa juostiin kaksi 4 kilometrin kaupunkikierrosta, ensimmäinen kiekka vei aikaa 15.45 ja toinen 15.48 Garmin sai juoksemakseni kokonaismatkaksi 8.09 kilometriä ja ajakseni 31.33 jolla irtosi toinen sija Kimmon jälkeen.

No nopeana olivat olleet toisetkin, juoksun aikana autoomme oli murtauduttu.

Kaikki mukana olleet kamat meni sen siliän tien, oli kameraa, reppua verrytelypukua, paitaa, aurinko+silmälasia ja liian paljon mukana oleva rahaa ym. useiden, useiden satojen eurojen verran tuli vahinkoa.
Kaiken pahiimpaa hermoilua aiheutti asunnon avainten meno siinä samassa rytäkässä.

Perkele kun kaikki pitää oppia kantapään kautta, ja tällä iällä toki pitäisi tajuta että kantaisi avaimia mukana juoksun aikanakin, eteenkin näin ulkomailla..


Huomiselle ja koko loman lopulle piisaa nyt ohjelmaa, on polisilaitos käyntejä, avaimen ja lukkoasioiden hoitoa, repun ostoa ym,ym asian tiimoilta esiin tulevaa.


Jos jotakin positiivista päivälle hakisi, oli tosilämmin tuuleton päivä, juoksu kulki ihan kivasti ja tarjoilut juoksun jälkeen olivat hyvät.


Muuten tämän päivän tapahtumat ottaa kyllä pattiin.




8 kommenttia:

  1. Olettaisin että ootte päässy kämpille ;)

    VastaaPoista
  2. Saatiin avaimet ja lukkopesä ja se on vaihdettu, avain ja lukko souvi jatkuu huomenna.
    Tänään vieraillaan vielä polisilaitoksella.
    uuno tuossa vääntää Espanjakielistä listaa, menetyksistä.

    VastaaPoista
  3. Harmi homma. Toivotavasti vakuutukset siltäosin olivat kunnossa. Poliisi tuskin voi asiassa kummemin auttaa kun ottaa vain ilmoitus vastaan.

    VastaaPoista
  4. Näin hän se on, ettei minulla vakutuksia esine vahingoille ole.
    Mutta täytyy se jo senkinvuoksi ilmoitus tehdä että jos sellainen ihme tapahtuisi että rosmo sattuisi lain kanssa vastakkain, jatkaisihan sekin ilmoitus rötöslistaa.
    Koskaanhan niiltä ei mitään takaisin saada.
    Ja joillakin vakutuksiakin oli ja auton vakutuksista autovahinkoihin helpotusta.

    VastaaPoista
  5. Joko työ ootte saanu ne miliisiaseman hommat hoidettua kunnialla. Vitutus jatkuu varmaan vielä tovin, mutta Suomessa sille ainakin kelien puolesta on hyvät edellytykset jatkua. Mites, näkykö siinä Mikon aut,kamer. mitään epäilyttävää. Niihin kadonneisiin kännyköhin olis kyllä ensimmäiseksi pitänä laittaa viesti hyvällä espanjalla, että Hola saatanan mulkku, olet päässyt juuri piilokameraan:) T. Telkkari

    VastaaPoista
  6. Kyllä kolme juippia pääsi piilokameraan, yksi ihan hyvä kuvakin.
    Muuten ei asia ole edistynyt.
    Lukkoasiat saatiin tänään kuntoon, mutta ryöstöasian tiimoilta hommaa kyllä riittää koko loppuloman ajaksi.
    Vittu kun minua tuommoset kusipäät vituttaa, pääsisimpä näkemään yhdenkin tuomosen paskapään hiljasella metsäpolulla....

    VastaaPoista
  7. Joo, sitten on nämä mukavat perheen omat pienet hauvelit. Niitähän on täällä Espanjassa vähintään 3kpl per perhe. Kävin tänään kääntymässä tuolla eilisellä suunnalla ryhdikkään reilu kakstuntisen ja tuossa tullessa suolajärven hikkapintaa pois, tuli ensin isäntä vastaan maas. pyörällä ja parisataa metriä jälessä suskoira, jolla oli kuonokoppa. No, silti se meinas käydä päälle, mutta kun huomas, että ei puremaan taida, niin luovutti. On tämäkin maa, kellään ei oo musti kytkettynä hallitusti ku on ne niin lutusia:) Pyöräillessähän niistä ei ole mitään haittaa, kun asfalttiosat on pyhitetty ihmisille T. edelleen Telkkari

    VastaaPoista
  8. Joo koiria täällä on runsaasti, tänään nähtiin uunon kanssa, (kun käytiin avaimia teettämässä niin itselle kun Zarikollekkin) kun yksi mies rannalla poltti päreensä kun yhden naisen irralla oleva koira kävi vähän nuuskimassa, oliko kyseessä mies vai nainen-

    VastaaPoista