perjantai 27. marraskuuta 2015

Tuli joskus itselleni luvattua.

Ei tule kunnon talvea taasen teki loskakelit, väliin jopa aurinkokin pilkisti, muttei se nouse enää kovin korkealle, hiukan metsän takaa pilkistää.

Olen joskus aikonaan itselleni luvannut, sillon kun Juoksijalehden sisällön suuntaus alkoi kääntymään enemmän tyypilliseen "naistenlehden" suuntaan, että sitten kun vähintään joka toisessa lehdessä alkaa olla ruokaohjeita lopetan lehden tilaamisen.
Nyt ei sitten enää ensivuodelle ole tullut tilausta uusittua.
Lehti ennätti minulle tulla 40 vuotta, ehkä osasyynä kiinnostuksen väheneminen lehteen on myöskin oma kyvyttömyyteni enää kilpaurheilua harrastaa, mutta suurin syy kohdallani on se ettei lehden sisältö täytä kiinnostustani.
Olihan uusimmassa Juoksijassa tietysti aina asiallinen Janne Holmenin kirjoitus, sekä juttu Haile Gebreselassiesta, sekä juttu Austraalialaista laatuharjoittelua, mutta muu tarjonta, tuskin tulee luettua.

Mutta nyt pitänee vetäytyä tuonne työhuoneen puolelle, kun se meikäläisenkin on leipä revittävä toisten selkänahasta.
Ja on nuo mututkin elätettävänä, on valtiolle kerättävä verorahaa.

4 kommenttia:

  1. Lähetätkö Olli minulle Torren osoitteesi niin navigoin etukäteen kohteeseen. Joko tänne tai eka.partanen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Juoksijaa tuli luettua 39 vuotta nyt lopetin. Ei kiinnosta kun hannuksen ja holmenin jutut. Kaikki muu juoksun ympärille syntynyttä markkinointia.
    Eipä ole ihme kaikki harjoitteluaika menee palautusjuomia juoden ja palautellen.
    Kovaa intohimoista treeniä pitäisi mainostaa ja markkinoida sitä.
    Kyllä kestävyysjuoksusta on kestävyys hävinnyt!

    VastaaPoista
  3. Joo Hannuksen ja Holmeenin jutut täyttä asiaa, muuten mennyt sellaiseksi tietoiskulaatikoiksi (ilman tietoiskua) muutaman lauseen pätkiä asiasta.
    Ja paljon isoja värikkäitä mainoksia.

    Oli siinä lehdessä ennen kunnon juoksun intohimoa ja paloa.
    Varsinkin silloin -70 luvun mustavalkoisessa tiivistekstisessä lehdessä, ja myöhemminkin kuitenkin asiapitoista ja oikeista juoksijoista kertovia juttuja.

    Levikin kasvattaminen varmaan vaatii helpposti selailtavaa hikeä tuottamatonta lehteä.

    Niin nämä on vain minun mielipiteitäni siitä millaista lehteä haluaisin lukea, ainahan voi äänestää jaloillaan, tai siis hankkimalla lehden tai jättää hankkimatta.

    VastaaPoista