perjantai 11. maaliskuuta 2016

Menee ihan lepäilyksi.


                         Eilisillan auringonlasku kattoterassilta katsottuna.

Tänään en juoksemassa käynyt, vain pienen 30 kilometrin maisemapyöräilyn ajelin päivällä.Hiljaista maalaistietä oli ilo pyöräillä hitaalla vauhdilla, auringon paistaessa.Nyt on kukkimisvuorossa tällainen puu, tietäs vain mikä puu, 
Mutta komean keltaisena puu kukkii.

Sunnuntaina menemme Murciaan juoksemaan puolikasta, mutta palaisin vielä tuohon viimeviikonvaihteen Cartagenan juoksuun.Tässä kuvaa ennen kisastarttia, verryttelyvaiheelta.
Vaikuttas ettää uuno on ottanut tankkauksen ihan tosissaan, pullo molemmissa käsissä, vai onko tuossa toisessa kädessä peräti kaksipulloa?.
Tuonne maahan kun katsoo.....
Olisko menny ihan ylitankkauksenpuolelle?.

3 kommenttia:

 1. No joo..kyllähön sie oot Uunoo ja yrittänny ohjata oikijalle tielle tässä huippujuoksuhommassaki, ja tässä on nyt tulos tän reilun kahen kuukauven jaksolta. Kaikki, eikä juur mikkää oo Uuunon harvahkoon päähän tarttunnu. Muisti ei nyt ihan tuonne viikon vanhaan tapahtumaan ylety, mutta kuvan perusteella joku "ähellys" on Uunolla mäneillään. Oisko housuihi jo tullu jotaki "kampetta" ja ehkä tuota vasenta nilkkaa myöten nestemäistäki lirahti "vähäsen" tantereelle. Kuva on erittäin "urheilulline" otos...heh...aina ei voi paitakaan housuihi keritä tuon verryttelyhosumisen aikana.

  VastaaPoista
 2. Oot sie Olli laukkonu ittes ylikuntoon kun ei meinaa jaksaa nukkuakaan? Vaihda iltakahveet puolikkaaseen punkkuun ja siihen vähän melatoniini pastillia perään nii ainakin minua jo nukuttaisi. Ja vähennä sitä jonninaikusta reuhtomista :) t. Outo

  VastaaPoista
 3. Miten sitä ylikunnossa, kun ei edes kunnossa ole.
  Mulla on noihin lääkkeisiin ja kaikenlaisiin kemiallisiin aineisiin sellainen sairaalloinen suhtautumistapa,
  Vain äärimmäisessä hädässä.
  Nukkumisen katson ihmiselle niin luonnolliseksi toiminnaksi että sen pitää onnistua ilman kepulikonstejakin, tai sitten ei nukuta.

  On tullut nuorempana jo pidettyä lepoa niin paljon että nyt on laukattava tukkaputkella hautaan asti.

  Niin vakavasti puhuen, tällä iällä ja tällä terveydentilalla, aikalailla se on tehty täälläollessa mikä on järkevän rajalla pysynyt.
  Normaalista ylirasituksesta ei niinkään ole kyse, asettaa vain tuo pumpun toiminta senverran rajoituksia normaalille elimistön tominnalle, että ei aivan oman kroppansakaan reakointeja rasitukseen tunne, vaikka siinä olen mielestäni aina ollut hyvä.

  Täältä kotiuduttuani onkin taase sairaalalle aika sydäntutkimuksiin, ja tänne lähtöäkin joulukuulla piti viivästyttää tutkimusten takia.
  Joten ei tässä ihan nuori terve urheilija olla,
  Joten terveysjuomaa *KAHVIA' on juotava ja paljon, heh.

  VastaaPoista