torstai 9. kesäkuuta 2016

Kesäsäätä.

Myrskyä ja lumisateita.
Tämmöstä on Lapin kesä.
Pistää katselemaan ikkunasta viitsiikö edes lenkillelähtöä harkitakkaan.

9,6 2016 ja lunta.

Urheilullista mielentilaa voi pitää yllä lueskelemalla hierontojen välillä, uutta vastajulkaistua kirjaa urheiluvalmennuksen alalta.

Suosittelen.
Pitkiin aikoihin ei Suomenkielisenä ole tullut asiallista valmennukseen liittyvää kirjallisuutta, täsää nyt ihan tältä vuodelta uunituoretta tavaraa.

Paljonhan teksti nojautuu jo aikaisempiin tutkimustietoihin, mutta jotain uuttakin löytyy, ja ihan nykyurheilun huippujen valmennuksestakin,

Teksteissä paneudutaan kaikille osa-alueille urheiluvalmennuksen näkökohdilta, niin taidon, tekniikan, hermoston, ravinnon, elimistöntoiminnan ym. kohdilta.

Suosittelen luettavaksi kaikille urheilunharrastajille, niin vanhantiedon kertaukseksi kun uuden näkemyksen omaksumiseksi ja tietojen päivitykseen.

Itsekkin löysin kirjasta paljon mielenkiintoista tutkittavaa, vaikka olenkin ahkera erinlaisten lääketieteellisten tutkimusten ja valmennusmenetelmien ja opinnäytetyö tutkimusten lukija.
Minulla vain tuo netistä erinlaisten väitöskirjatutkimusten ym. lukeminen on vain aikaa vievää kielitaitopuuteiteni takia, googlen kääntäjällä tekstin ymmärtäminen vaatii jo jonkinlaista pohjatietoa asiasta, muuten ei välttämättä kaikki asiasta aukeaa.

Mutta nyt jatkan jälleen työpäivääni hierontojen muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti