perjantai 25. marraskuuta 2016

Black Friday

ūüėĀ Sin√§√§ns√§ ei niink√§√§n musta.
Sain punaiset kengät.
Aamulla olin menossa kuntosalille, mutta koukkasin tuolta urheiluliikkeen kautta, kun siellä kuuleman myydään kenkiä kympillä.
Tämmöset Salomonin lenkkarit löyty, ja kotiinhan ne lähti liukkaasti kympillä.
Olisihan siellä ollut Inov-8 nastakenkiä, Niken Vomeroa ym, mutta en kerinnyt niistä omaa kokoa valitsemaan, mutta hyvä kun yhetkin kengät sain edukkaasti.

No kuntosalin jälkeen edullisten kauppojen toivossa kiertelin kodinkone ja urheiluliikkeitä, mutta mitään ei niiltä kierroksilta käpäliin tarttunut.

Mitäpä tässä sitten muutta kun eläkeläinen heittäytyy pitkälleen sohvalle, ajatteleemaan kuinka jotku painaa hommia niska limassa.

2 kommenttia:

  1. Mie ostin "kalliilla" Habaneerasista myös kalossit. Väri oli sama, ja valmistaja Adidas. En tiije pitääkö täälläki viiteen valvoo. Tuntuu, että nyt ei nukkumaan jaksa käyvä, vaikka hetekalla jo leppuutan. Kello jo kohta lähenee yhtä ja siellä vissiin jo kahta? No josko sitte ens yönä jaksas nukkuu paremmin?

    VastaaPoista
  2. Joka aamu tai siis yö herään 3-4 välillä eikä sitten enää unta saa, vaikka päivällä sitten hoippuukin unen partaalla, ei kuitenkaan päivätorkkuihin kykene.
    On se per.. vanhuus vaikeaa kun ei enää tarpeeksi nukkuakkaan osaa.

    VastaaPoista