Enää pari päivää, ja olen välttänyt kaatumisen saappaatjalassa.
Kirjaimellisesti voi vielä kaatuakkin, lauhtu niin nuo ilmat niin että jalkakäytävillä on liukasta ja vetistä, mutta tarkoitin lähiinnä tuota työelämän lopettamistani.

Olen myöskin aloittanut tiukat yökahviharjoitukset, viime yönäkin nukkumaan menin vähän yli 23 ja ennen yhtä olin jo kahvin keitossa.
Kun se ei kerran nukuttanut, katselin netistä Torreviejan lähistön juoksukisoja.
Suurin ja tasokkain kisa noilla seuduin on Santa Polan puolimaraton, osanottajia on yli 10 000, ja taso on kova, mm. viimevuoden kisassa 59 juoksijaa alitti ajan 1.10.00

Itse olin viimevuona kokonaiskilpailussa sijalla 1132,  noin 1.29 ajallani.
Ja todellakaan siellä ei joudu juoksemaan yksin, samalla minutilla minun kanssa maaliviivan ylitti 139 juoksijaa.
No tuon kisan takia tässä on kohta vuosi kieriskelty häpeässä ja ankarissa tuskissa, saamatta yölläkään unta.
Oli näet ensimmäinen kerta Espanjanmaalla kun jäin palkintosijan ulkopuolelle, jos on ollut oma ikäsarja kilpailtavana, ja olen sentään kisaillut Espanjan juoksukisoissa 35 vuotiaiden sarjasta lähtien.
Viimevuoden Santa Polan kisa oli samalla Espanjan veteraanien mestaruuskilpailu, jäin neljänneksi noin puoliminuttia palkintosijasta,
Arvaa harmittiko..

Tässä kuvassa 'dinarien' kuittaus vuoden 2014 kisan jälkeen,
Pacoa tuli taasen työllistettyä, kun tollo ei taasen kisanjälkeen kiireissään kuittausasiaa tajunnut hoitaa,
Heh, heh, dinorot vaati monta Santa Polan matkaa, ja muutaman ylimääräisen reissun pankissa,
Kovaa on huippuurheilijan elämä ;-)
Tulkaa testaamaan kisa, ei ainakaan mäet aikoja hidasta, minäkin aion olla mukana.

Ihan pirruuttaani panen tähän kuvan vähälumisemmista maisemista.