tiistai 6. joulukuuta 2016

Yksinkertaisesti vain päivä.

Suomessa vietetään tänään itsenäisyyspäivää, täällä Espanjassa perustuslain päivää, juhlapäiviä tuntuvat olevan molemmat.

Iltalehteä ja iltasanomia lueskellessa tuntuu tuo pukeutuminen olevan suuri ongelma, ja siinä voi kuuleman isojakin mokia sattua?.
Minä en tiedä kun kaksi pukeutumismokaa, joko sitä on liikaa vaatetta päällä, tai sitten liian vähän.Aamusella käveleksin tuolla rantakadulla kissatkin vaikuttivat vielä aamu unisilta.
Yritin kävelylenkkiini yhdistää Kiinanmiehen kaupassa käynnin, mutta liikkeet oli vielä kiinni!!
Kiinanmies ei kyllä yleensä aikaile ovienavaamisessa, se ymmärtää jotain rahavirtojen kassaanpäin virtaamisesta, mutta ehkä tuo perustuslainpäivä on senverran juhlapäiviä että kaupanavausta oli siirretty tunnilla parilla.

Muuten päivä kuluukin kämpillä vetelehtien, kunnes iltapäivällä pyöräilen tuonne 11 kilometrin päähän Guardamariin juoksukisoihin, mutta siitä sitten kisanjälkeen lisää.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Kisareissu tuli tehtyä oma aikani oli 30:51 sijoitukseni yhdeksäs.
Tänäänhän jouduin kilpailemaan yli kymmenen vuotta nuorempien kanssa, 
kun näin ikälopuille ei enää sarjoja ollut.
Suunnon mittari sai juoksemakseni matkaksi 7,6 km, jonka mukaan matka olisi taittunut 4.03 kilometrivauhdilla.
  Kisapaikalle saavuin hyvissä ajoin, niinpä aikaa jäi vaikka bongailla kilpikonnia.


            Tai katsella patsaita.


    Myöskin huolestuneena ennätin tarkkailla mahani suuruutta.


      Hyvärisen Vesa pokkasi hopeaa sarjassaan,
      Ja toisen pokalin järjestävän seuran mittelössä.

    Benali Wafiya hallitsi naistensarjaa, totuttuun tapaansa, kuinkas muuten.

Tulokset:

Itsenäisyyspäivän asuvalintani  kisan jälkeen oli tällainen lämmin blyysitakkikin, kun se kuului kilpailussa 9 euron osanottomaksuun.

Omat kisailut jatkuvat ensi lauantaina Torreviejan iltakisalla, 
Matkana siellä on 7,2 kilometriä, ja siellä täytyykin kilpailla lähes 20 vuotta nuorempien kanssa, joten sijoituspaineita siinäkään kisassa ei ole.

Oliskohan viellä juotava yökahvit ennen nukkumaanpanoa.
Palaillaan....

7 kommenttia:

 1. Heippa velipoika sinne Espanjaan.
  Kattelin kuvaasi, oletko muistanut syödä? Vai menetkö edelleen kahvi-pulla linjalla? Kun liikut paljon, pitää myös syödä. Hö. Olet nyt varmasti onnellinen, kun pääsit täältä perslandiasta sinne lämpimään juoksemaan ja pyöräilemään. Eilen kattelin niitä linnanjuhlia ja olihan se taas hienoa kuulla, kuinka hienossa paikassa sitä saa asua. Ja kauniita pukuja juu..... Mutta se toinen todellisuus täällä, toisten syrjäytyminen. Köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Leipäjonot yms. Ihmisen pitäisi tulla toimeen palkallaan tai eläkkeellään, mutta nykyään ihmiset joutuvat turvautumaan lahjoituksiin, kun tulonjako on päin peetä. Juh. Ja ruoka kallista. Tulipa tästä nyt valitus. Täällä on pikkupakkanen ja aurinkoakin kai luvattu, eilenkin se näyttäytyi. Pian onneksi on se päivä, kun päivä alkaa taas pidentyä, olikos se 21.12. et toivoa on. Tulee se kevät ja kesä vielä tännekkin. Mukavia päiviä sinne lämpimään. tv siskolikka Tampesterista.
  Tiedäthän, että meillä on nyt hurjan pitkä rantatunneli, lähtee melkein ikkunani alta se toinen pää ja raitiotieverkkoa alkavat rakentaa piakkoin. Tampere on myllerrysten kourissa. Mustaamakkaraa sentään saa vielä Tammelantorilta, sekin on lähellä uutta asuntoani.

  VastaaPoista
 2. Hyvin löytyi olli sinulta tuo vauhti kilpajuoksuun. Niin, perslantian juoksukulttuuriin kuuluu, että osanottomaksu on 20-100€ ja sillä saa 70centin osanottmitalin ja parhaat 4€ pytyn. Ei ole täällä plyysitakkeja tarjolla, mutta jos olis, niin osanottomaksu olis 150€ kyläkilpailuun ja siinä kyläkisan tuotekassissa olis ainoastaan paperilappu, jossa lukis että tervetuloa seuraavana vuonna uudestaa, JOS kisaa enää järjestetään Ter. Telkkari

  VastaaPoista
 3. Linnanjuhlissa on etupäässä elittikansalaisia, ja meidän politikot,myös Sipilä ovat aina huolen pitäneet että elitti pärjää, ja köyhät maksavat.

  Kyllä kotimaassa pimeys alkoi taasen ahdistaa, pois oli päästävä.

  Niin se ruokakin on täällä halvempaa, ihan tuntuvasti-
  Täällä ollessa tulee kyllä syötyä päivittäin 'oikeaa' ruokaa (vaikka mikäpä pullakahvia oikeampaa on) kotimaassa pullaa kahvia ja juustoleipää siinäpä se meikäläisen syönti.
  Ehkä nyt voi jopa vähän muuttuakkin, kun minäkin jäin täyspäiväiseksi eläkeläiseksi, vihdoinkin, onhan ikää jo lähes 68 vuotta, eikä ne meikäläisen työt aina kovin itseä säästäviä ole olleet.

  No hyvä että mustaamakkaraa Tammelantorilta löytyy, pysyy veriarvot kondiksessa.

  Eiko joulun odottelua sinne.

  VastaaPoista
 4. Näin on osanottomaksut täällä juoksijaystävälliset, ja tarjoilut lahjoineen usein arvoltaan osanottomaksun luokkaa.
  Suomessahan osallistuja ryöstetään putipuhtaaksi, eikä sillä osanottomaksulla urheilujuomaa kummosempia tarjoiluja järjestetä.

  Oma kisavauhti pitää kaivaa taasen syvältä, eikä näillä vuosilla ja terveydellä kummosta kulkua ole odotettavissa.
  Mutta kisaillaan onhan se ihan kivaa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kertomus. Olisin tullut samaan kisaan, mutta minulle myytiin mahdoton lentoyhteys ja myöhästyin.
  Harkitsen tuloa perjaintaina sinne. Voidaanko viestitellä: erkkilaitila@gmail.com ja 044 265 1054?
  Makeita kilometrejä
  t. Erkki

  VastaaPoista
 6. Joo lauantainahan on iltakilpailu Torreviejassa, siihenhän vielä ehtii.
  Ja jokaviikonloppu niitä kisoja on ihan lähietäisyydellä.
  Minun sähköposti osoite on: olavi@opeura.com

  VastaaPoista
 7. No eipä ehtinyt siihen kisaan. Sunnuntaina on uutta tulosta. Hyvää juoksua sinulle, ehkä nähdään palkintojen jaossa.

  VastaaPoista