Pikkukylän pikkukisa.

Tänään oli juoksukisapäivä, juostavana oli,
Carrera poputar de Reyes san Fulgencio.
Juostava matka oli 5 kilometriä, kahtena 2,5 kilometrin kierroksena.
Tässä juoksussa mäet eivät vaivaa, jos sanoisin korkeuseron olevan metrin, syyllistyisin valtavaan liioitteluun, niinpä sanonkin että reitti on tasainen.

Suunnon kello sai juoksemakseni matkaksi 4720 metriä, joten ehkä vähän alimittainen vitonen?.
Aikani juoksussa oli 18.43 keskisykkeeksi sain 148,
josta vähintään pari lyöntiä minutille tuli tuosta polveni kivusta.
Sijoitukseni tuossa nuorempien 60 v. sarjassa oli sija 2. kuten viimevuonakin, aikani oli kuitenkin yli puoli minuuttia parempi kun viimevuona.
Tuohon täytyi olla tyytyväinen, niin vähälle viimeviikon juoksut oli jääneet tuon polvikivun takia.’
Monet meikäläisen ikäluokan Espanjalaisjuoksijat ovat aika pienikokoisia,
mutta ei se juoksuvauhtia hidasta,  nuoremmat ikäluokathan ovat  täälläkin  jo huomattavasti pitempikasvuisia, mutta niinhän se on meillä koto Suomessakin-

Parasta vauhtia Suomalaisista piti Valtteri Repo 16.56 sijoittuen sarjansa kolmanneksi.
Naisten kisassa Venla Ranta ajallaan 18.07 oli selvästi päivän nopein naisjuoksija.
Eira juoksi sarjassaan hienosti voittoon, samoin Vesa otti voiton sarjassaan, joten kyllä Suomalaista väriä näkyi taasen ihan palkintopallillakin.

Juoksusäässä ei ollut valittamista, eikä liioin osanottomaksussa 5 euron osanottomaksuun sisältyi paita, ja maaliin tullessa kokista ja vettä.
Jälleen kerran Espanjankisa jätti mielen tyytyväiseksi, eikä tullut yhtään ryöstetyksi tulemisen tunnetta, kuten usein kotimaan kisojen jälkeen käy.