sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Lähdimme Alzheimerintalolle, päädyimme Beniofariin.

Voimakaksikolla aamulla tuntui kaikki olevan hukassa eikä muisti muutenkaan pelannut.
Päätimme että kyllä nyt on aika siirtyä tuohon lähistöllä olevaan Alzheimertaloon.
Ovet olivat vielä kiinni, eikä henkilökuntaa näkynyt missään, että olisimme voineet kirjautua talon asukkaiksi.Siinä istuskellessamme musta auto kurvasi talon eteen ja poimi meidät kyytiin, ja niin päädyimme Benijfaariin juoksukilpailuun.Kisapaikalla oli vilinää ja vilskettä niinkuin Espanjankisoissa aina.

Pienen verryttelyn jälkeen asetuttiin lähtövaatteen alle, odottelemaan kisan käynnistymistä.
Lähtö tässä kisassa onkin pitkään ylämäkeen, joten ukkoa ja akkaa lappo kahtapuolta ohi kymmeniä ja satoja, mutta viimein päästiin alamäkeen ja tasamaalle, nyt taasen oli sitten minun vuoroni ohitella.
Lopussa taasen kiikuttiin sama mäki ylös jolloin taasen ohittelijoita piisasi, mutta lopun alamäessä muutamia taasen pystyin ohittelemaan.
Se on mulla ylämäen juoksu tällä pumpulla aika onnetonta.Kisan jälkeen tulostaulun ympärillä on tungosta, niinpä oma aikani jäi vielä tarkastamatta, mutta pianhan tulokset ilmaantuvat nettiin.Palkinnonjakoa odotellessa.

Jarkko Järvenpää oli kisan nopein, ja myös Vesa Hyvärinen sijoittui palkintosijoille.
Kaukon, Jukan ja minun oli tyydyttävä palkintopallisijoja huonompiin sijoituksiin, kun meillä ei omaa sarjaakaan ollut.Jarkko ykköspallilla.Vesa kakkospyttynsä kanssa.Kinkunleikkaaja työssään, tässä kilpailussa maaliintulon jälkeen tarjotaan ilmakuivattua kinkkua.

Osallistumiskassissa oli myös 'kissankarkotus makkaraa'.Eräänä vuona kun saatiin tällaiset ruokapakkaukset, veimme ne ulos kun naapurin kissa vieraili usein pihallamme.
No sen jälkeen ei kissaa enää pihalla näkynyt,
Siitä päätellen taidan tänäkin vuona makkaroillani kokeilla mihin aikaan kissa juoksee satametriä.

Tulokset:  ilmaantuu tähän kunhan kerkeää, ja huomenna lisää kuvia itse juoksusta.

Kotiintulon jälkeen kävin vielä loppuverryttelyksi katsomassa joko Duatlonkisa on saatu päätökseen.Pyörät oli jo parkissa, juoksuosuudelta vielä harvakseen maaliin oli tulijoita.

Pieni vidonpätkä duatlonpaikalta.
No niin tuloksetkin tulivat 
Oma aikani 33:17 sijoitus 55 v. sarjassa 7 ja kokokilpailussa 78.

Jarkko  23:56
Vesa     30:41
Kauko  31:08
Jukka   35:03

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti