perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kisakaljat.

Niin kun ehdottelin tuossa edellisessä blokitekstissäni tulevan viikonvaihteen kisoja, lisään tähän vielä ulkomaan vaihtoehdon, elikkä ihan tuossa rajanpinnassa juostaan Coloramaloppet.
Samalla sillä reissulla katsastaa Pajalan markkinatkin.


Juoksukisoja ja muutenkin Nike Pegasuksen tossuja on mukava aina välillä ulkoiluttaa vieraalla maaperälläkin, tässä kuva viimetalvelta Torreviejasta.


Varotuksen sanana, se saattaa kyllä alkaa janottamaan, se kisoisakäynti, kuva Orihuelan puolikkaan kisan kotimatkalta viimetalvelta.

Eipä mulla nyt muuta, en käyny eilenkään lenkillä.

4 kommenttia:

 1. Ootko miten hyvin omaksunut Olli eläkkeellä olon T. Telkkari

  VastaaPoista
 2. Kyllä eläkkeellä olo on mukavaa, ei tarvitse kokoajan säätää kellonkanssa koska tulee olla paikalla ja valmiina työskentelyyn.
  Euroja tosin tilille saisi tulla aivan eri tahtia, on tuo meikäläisen eläke sen verran pieni.
  Se harmittaa kun nyt olisi aikaa reenata vaikka kuinka, mutta nuo sairaudet vei kyvyt ja jaksamisen.
  Urheiluhullu kun olen olen kuitenkin katsojanosassa noilla hölkkäpaikoilla pyörinyt, ja Torressa talvella kisoissa hölkkäillytkin kun siellä on ihmisystävälliset osanottomaksut, ja hyvää kaljaa tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Terveiset Torreviejan kesästä! Ei tarvitse hölkätessä ja pyörräillessä nyt hanskoja ja pipoa. Penkkiurheilijalle riittää katsottavaa jalkapallossa ja Tour de Francessa siestan aikana. T. S & P

  VastaaPoista
 4. Onneksi tännekkin luvattiin ensiviikoksi reipaasti yli 20 asteen lämpöjä, mutta kyllä syksyn lähestyessä Torre jälleen alkaa pääajatuksena mielessä pyöriä.

  VastaaPoista