S-tanan eläkeläishengaajat  täyttävät kaupungien keskustat ja kauppakeskukset, tulevat sinne maleksimaan ja erikoiskahveja juomaan,
Toista se oli ennen, jos näki miesporukan jossain vähintään tikkuviinapullo oli takataskussa tai keskiolutta meni mukavaan tahtiin.
Japanilais eläkeläiset parveilevat täällå.
Kyllä ihmiset pitäisi valtiontoimesta eliminoida, kun ne täyttävät 50 vuotta,
Kyllä jämpti on näin.

Lähen kattomaan El Campeloon juoksukisaa, joko ne eläkeläiset on senkin vallanneet.
Raporttia kisasta myöhemmin, jos en mene kaupungille maleksimaan toisten eläkeläisten kanssa.
******************************************
Käytiin Campellon maastokisassa:
Minäkin juoksin, olin kääkiensarjassa kunniakaalla viimeisellä sijalla (6) ajallani 36:23
Jukka oli kyseisen sarjan kolmonen ajalla 32:19 ja voittaja tässäsarjassa juoksi 30:34 joten minutti per kilometri tuli meikäläiselle takkiin.
Hannele juoksi sarjassaan kakkoseksi aikaan 38:26

Se oma taivallus ei niitä hohdoikaimpia hetkiäni ollut, ekan kierroksen jälkeen harkitsin jo kisan keskeytystä, mutta onneksi jatkoin juoksuani, sillä toinen kierros tuntui jo vähemmän ahdistavalta.