sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Fulgenciopäivä.

Tänään minulla oli kisapäivä, juoksin tuolla San Fulgenciossa sellaisen vitosen kisan.
Olin päättänyt mennä kisaan pyöräillen, olikin hyväsää ajella aamusta kisapaikalle.
Kotona tein tarkan suunnitelman että kaiki tarvittava on mukana, juoksuvarusteet, ilmoittautumistodistukset, kello, rahat yms.
Eipä siis kun pyöränkeula kohden Fulgenciota.
Vähän ennen Guardamaria välähti, HAMPAAT, no ne ei ole suussa, siis jotain kuitenkin jäi matkasta.

Saavuin hyvissä ajoin kisapaikalle, kävin hiukan käveleksimässä, ja sopivassa pusikossa kusella.
Sitten hain kisanumeroni, ja lähdin verryttelemään kisaa varten, pidin viellä repun selässä ja hölkkäilin pari kilometriä.
Sen jälkeen riisutuminen kisavarustukiseen, kamat reppuun ja reppu säiitykseen, pieni hölkkäkierros ja ei kun lähtöpaikalle.

Kunikaalisia tai sitten vain muuten ruunupäitäkin oli kisapaikalla.

Lähtömerkin jälkeen matkaan, ja jo ennen kilometrin täyttymistä tuntui, nyt se luoja vihdoinkin armahtaa minua.
Se olikin väärä hälytys, en minä kuollutkaan vaikka vaikeaa se oli koko matkan.

Juoksuhan juostaan kahtena kierroksena, ekakierros vei aikaa 10:19 ja toinen 10:25 loppuaikani 20:44 jolla sijoitun viidenneksi, ukot 60 vuotta sarjassa, kokokilpailun 106:des.

Viimeksi tässä kisassa olin mukana 2018 jollloin aikani 18:48 ja sijoitus 2 ukkosarjassa.

Kisan jälkeen imeskelin aikani pitsanpaloja, mitäpä se hampaaton muuta.
Kunnes muistin että kotona on viimekisasta saatua hedelmäpuuroa, sitähän syö hampaatonkin paremmin.
 Semmosta se on hampaattoman elämä Espanjan balmumetsissä.
Niinpä ajelin kotia katselemaan tuurin ylämäenhiihtoa.

Kisassahan näkyi olevan meikäläisen hengenheimolaisiakin, siteitä vasemmassa koivessa niin kun mullakin.

Olihan kisassa Suomalaisiakin, ja menestystäkin tuli.
Maaliin tuli 346 juoksijaa, joista Suomalaisia laskujeni mukaan 6 kappaletta.

Tulokset:

Niin ei se matka täyttä viittä kilometriä ollut, Garminini näytti matkaksi 4.760 kilometriä.
Pyöräilymatka kisapaikalle hiukan vajaa 19 kilometriä, ja samanverran takaisin, vaikka ajoinkin erikautta.