perjantai 7. heinäkuuta 2017

Suurempi on töllöttimen oltava.

Liikunnasta olen vetänyt 'lonkkaa', maanantain lyhyen juoksulenkin jälkeen.
Naama verissä olen harrastellut muita hommia.
Vanhuuttaan näkö on huonontunut, silmälasitkin pitäisi jokaiselle etäisyyden metrille olla erit, niinpä päätin suurentaa TV:n kuvaruudun kokoa.Se että suuremman tv:n liikeestä hakee ei niin iso homma ole, mutta että sen sai johonkin sopimaan aiheuttikin parin päivän ahertamisen verissäpäin.
Kirjahyllyä piti muotoilla uuteen uskoon, yläkerrassa sijaitsevasta modemista kaapelin tuonti tv:hen, vaati jos jonkimmoista poraamista ja kiroamista.
Ja kyllä se tv:n virittely ja säätäminenkään oman aikansa otti.
Sama homma sitten jatkui vanhan tv:n kanssa yläkerrassa.
Niin se verissäpäin, yhdessä ahtaassa nurkassa ryömiessäni, nousin varomattomasti ylös ja johonki levynreunaan se pää kolahti, ja kohta tippasi veri nokanpäästä.
Ei tää helppoa ole, nykyään pitäisi olla jo kypärä päässä kotonakin.

Niin eikä kukaan tällaisia boonuksiakaan maksanut.
On se hienoa että joku firma toimii näinkin, yleensä vain ylimääräistä rahaa käytetään eri pippaloissa alkoholiin.

No laitetaan tähän vielä eilistä kuvaa Lapin kesästä.

9 kommenttia:

 1. Olen itse lahjoittanut kaikki pokaalini pois erinäisille koira- tai hevoskerhoille uudelleen jaettaviksi. Ne olivat järkyttävä riesa muutettaessa, jota olen tehnyt elämäni aikana n. 30 kertaa. Olen nauttinut vapaudesta ilman juoksemisen pakkoa. Lopettaminen on suuri eksistentiaalinen kriisi, mutta onneksi minulla on pappi lähellä kenen kanssa siitä keskustella. Juokseminen on maailman hienoin ja kovin laji, mutta se jättää pysyviä arpia (myös sydämeen). Kuten hyvin tiedät. Gepa.

  VastaaPoista
 2. Itsensä kanssa keskusteleminen onkin ihmisen tärkeimpiä ominaisuuksia.
  Minäkin päätin kerran (silloin kun todettiin sydän sairaudet) lopettaa kilpaurheilemisen, mutta ei minusta ollut siihen, pian huomasin seisovani lähtöviivoilla numero rinnassa.
  Nuo pokalit on kyllä olleet montakertaa harkinnassa mitä niille tekisi, mutta viellä ne on nurkissa pyörineet, säästäiskö niitä niin kauan että heittää veivinsä,ölis siinä perikunnalla ihmettelemistä; "Kyllähän me tiedettiin että se vähän hullu on, mutta niin hullu että kerännyt kaikki nurkat täyteen vettäpitämättömiä kuppeja".
  Hyviä lenkkejä ilman kilpakuntopaineita, ja sitten paluu kilpaurheiluun muutaman vuoden kuluttua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Pääsin vihdoin perille ja maaliin, niin kuin meistä jokainen joskus pääsee. Gepa.

  VastaaPoista
 4. Minä lopetin kilpahölkkäilyt, koska keksin yksinkertaisesti parempaa tekemistä. ts. tutkimustyöuran, joka on vielä tosin alkuvaiheissaan. Turha ressata jostain juoksemisesta, ressatkoon ne joille se pitäisi tuottaa jotain tuloa, ja ollaan me kuntoilijat ihan rennosti vaan. T. nykyään ihan rento ex-juoksija

  VastaaPoista
 5. Juostiinko Kemissä olleskaan tänään vai jäikö juoksut limingan kisoihin?
  Jukka

  VastaaPoista
 6. Kyllä Kemissä on juostu, en vain tiedä vielä paljonko osanottajia, ja minkälaisia tuloksia on tehty.
  Posiitiivinen henki on järjestäjillä ollut päällä ja tukijoitakin saaneet kerättyä ihan kiitettävästi, varmaan hyväntekeväisyyteenkin saavat mukavan potin kerättyä.

  VastaaPoista
 7. http://www.pskemi.fi/satama-run-2017-tulokset/
  Gepa.

  VastaaPoista
 8. Vielä viimeinen spämmi ennen kuin hiljenen lopullisesti. (Polli voi poistaa tämän kommentin halutessaan). Tietääkö alueen juoksijat, että Kuivaniemen Yritys järjestää (herättää uudelleen henkiin) Markkinahölkän 14.7.2017. Ks. lisää: https://kuivaniemenyritys.sporttisaitti.com/markkinaholkka/
  Menkää ja juoskaa. Gepa.

  VastaaPoista
 9. Hienoa kun vanhoja hölkkiä herätellään henkiin.
  Koskahan kisa on viimeksi juostu?, tietääkö kukaan.
  Oman viimeisen kisan ko. hölkässä olen juossut 1991 Kävimme silloin kovaa kisaa Kari Pakaslahden, Eero Suomelan ja Toivo Tervolan kanssa.
  Onnistuin silloisen hölkän voittamaan ajalla 31.01 jokia oli silloin uusi reittiennätys.
  Varmaan juoksua on vielä myöhemminkin juostu ja varmaan huomattavasti lujemmilla vauhdeilla, mutta minun viimeiseksi Kuivaniemen kisaksi se taisi jäädä, en ainakaan tuloksistani senjälkeen juostua kisaa löytänyt.

  VastaaPoista